!f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali İlk Kez Çocuklarla Buluşuyor!

Bu yıl 13-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, Burak Göral’ın çocuklara özel hazırladığı seçki ile bir ilke imza atıyor.

Sinema eleştirmeni ve yazar Burak Göral, seçtiği filmlerle oluşturduğu !f Çocuk seçkisi ile !f ruhunu çocuklara aktaracak. Göral, “Çocukla Sinema” programı ile ebeveynlere çocuklarla izlenecek filmler hakkında yönlendirme yapıyor ve sinemanın, çocuklar üzerindeki olumlu etkilerini artırıyor. Burak Göral, sinema aracılığıyla çocukların, gerçek hayatı daha kolay anlamlandırabileceğine inandığı için birbirinden değerli çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Göral’ın çocuklara özel hazırladığı seçkide; “The Marona’s FantasticTale”, “Supa Modo”, “Scrambled”, “Macropolis” ve “Mobile” filmleri yer alacak.