Stephen King’in ölümsüz eserlerinden olan Esaretin Bedeli, dünya sinemasının da kült eserleri arasında.
Türkiye’de ilk kez Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından tiyatroya uyarlanan Esaretin Bedeli, dev bir kadro ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Başrollerini, Kerem Alışık (Red), Kaan Taşaner (Andy), İşdar Gökseven (Müdür Stammas)’in üstlendiği oyunun yönetmen koltuğunda Şakir Gürzumar oturuyor.
Aralık ayında seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan Esaretin Bedeli, 25 kişilik oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.
Bir Zamanlar Çukurova seti ile Esaretin Bedeli oyununun provaları için Adana – İstanbul arasında mekik dokuyan Kerem Alışık; bu projeyi, “Frankenstein’dan sonra tüm yorgunluğumuza ve zahmetimize değecek aynı güzellikte aynı kalitede bir oyun daha” sözleriyle ifade ediyor.
